Autentificare

Termeni şi condiţii

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

1. Obiectiv
Prezentul document reglementează utilizarea site-urilor (denumite în continuare „site-urile”):
- http://www.cdcdi.ro/
- http://biblioteca.cdcdi.ro/
- http://www.e-migratie.ro/

Prin continuarea navigării pe aceste site-uri, utilizatorul este de acord cu termenii și condițiile stipulate în continuare.

Termenii şi condiţiile de utilizare a website-ului pot fi schimbate în orice moment de către Administrator, fără notificarea prealabilă a Utilizatorilor acestuia. Utilizarea site-ului, logarea și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni și condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

Serviciile puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul site-urilor pot fi modificate sau întrerupte, pe o perioadă determinată sau nedeterminată, în totalitate sau parțial, fără preaviz. Evenimentele legate de activități de întreținere tehnică, depășirea capacității normale a serverelor, întreruperea accesului la internet, probleme cu alimentarea cu electricitate etc. pot avea ca efect scurte întreruperi ale accesului la site-uri.

2. Aspecte generale
Centrul de documentare și cercetare în domeniul integrării imigranţilor, denumit în continuare “CDCDI”, oferă toate materialele (denumite în continuare „materiale”) publicate pe site-urile sale doar pentru scopuri informaționale.

CDCDI își rezervă dreptul de a refuza, la discreția sa, oricărui utilizator accesul la site-urile sale, fără preaviz.

3. Proprietatea intelectuală
Toate drepturile de proprietate intelectuală legate de materialele prezentate pe site sunt rezervate CDCDI, cu excepția cazului în care se prevede altfel.

CDCDI își rezervă dreptul de a-și exercita dreptul de proprietate asupra oricărei informații preluate de pe site-urile pe care le deține.

4. Drepturi de autor și permisiuni
CDCDI deține drepturi de autor asupra tuturor materialelor prezente pe site-urile pe care le deține, cu excepția cazului în care se prevede altfel. Materialele pot fi vizualizate, descărcate și tipărite pentru uz personal, exclusiv non-comercial, fără a avea dreptul de a le vinde, revinde, redistribui sau crea lucrări derivate din acestea.

Cu excepția informațiilor mass-media, orice altă utilizare a materialelor prezentate, inclusiv extracția, traducerea, reproducerea, distribuția sub orice formă sau prin orice mijloace (electronice, mecanice, prin fotocopiere sau altfel), se va realiza doar cu permisiunea scrisă a CDCDI.

Permisiunea de a folosi materiale care nu sunt deținute de către CDCDI trebuie să fie solicitată de la proprietarul drepturilor de autor.

Comunicatele de presă sau alte materiale destinate mass-media pot fi reproduse în mod liber, fără dreptul de a vinde sau de a solicita recompense materiale pentru utilizarea acestora, cu menționarea clară și specifică a sursei.

Materialele de tip audio/video pot fi rulate, reproduse sau (re)transmise gratuit, fără a avea dreptul de a le vinde sau de a solicita recompense materiale pentru utilizarea acestora, cu excepția cazului în care se prevede altfel. Permisiunea de a folosi materiale care nu sunt deținute de către CDCDI trebuie să fie solicitată de la proprietarul drepturilor de autor. De asemenea, utilizatorul trebuie să includă adresa URL a materialelor, precum și trimiterea către copyright-ul CDCDI: „©Centrul de documentare și cercetare în domeniul integrării imigranţilor (CDCDI)”

Alte site-uri pot trimite legături electronice către site-urile CDCDI fără a solicita permisiunea acestuia. Cu toate acestea, astfel de legături trebuie să identifice în mod clar CDCDI ca sursă de informare pentru materialele afișate și să păstreze integritatea paginilor CDCDI fără modificarea acestora.

Site-urile CDCDI pot conține link-uri către alte website-uri. Accesarea acestora poziționează utilizatorul în afara site-urilor CDCDI, acesta având obligația de a respecta termenii și condițiile de utilizare ale site-urilor respective.

5. Politica de confidențialitate
Utilizatorii pot naviga pe site-urile CDCDI fără a dezvălui informații cu caracter personal.

CDCDI nu colectează informații personale, cum ar fi numele, adresa poștală, adresa de e-mail, precum și alte informații ale utilizatorilor săi, cu excepția cazului în care aceste informații sunt dezvăluite în mod voluntar, de exemplu prin comandarea unei publicații, făcând o donație on-line sau prin abonarea la un newsletter. În acest caz, CDCDI va folosi doar informațiile cu caracter personal în scopul pentru care a fost divulgat.

CDCDI nu vinde, distribuie sau închiriază informațiile personale colectate pe site-urile sale.

CDCDI apelează la furnizorii de servicii on-line pentru furnizarea de servicii, cum ar fi serviciile de hosting, analiză a traficului, realizarea buletinelor informative electronice, soluții de plată electronică etc.

CDCDI nu face schimb de informații cu caracter personal cu terți, cu excepția cazului în care este legat de furnizarea de servicii, cum ar fi achiziționarea unei publicații, completarea unui sondaj sau de a face o donație.

CDCDI nu solicită și nu colectează informații personale de la persoane sub vârsta de 18 ani.

CDCDI monitorizează tendințele generale de utilizare a site-urilor sale.CDCDI folosește informațiile culese pentru a genera statistici și a măsura activitatea de pe site-urile sale cu scopul de a îmbunătăți utilitatea acestora. Aceste informații nu sunt conectate cu alte date cu caracter personal pe care dumneavoastră le-ați putea oferi CDCDI dacă vă abonați la unul dintre servicii oferite.

CDCDI nu își asumă responsabilitatea pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre site-urile CDCDI.

Monitorizarea traficului include utilizarea de cookie-uri. La vizitarea site-urilor sunt colectate informații cum ar fi site-ul care v-a direcționat către CDCDI, adresa IP, browser-ul folosit și tipul de computer pe care îl utilizați, precum și informații de navigare, fișierele descărcate, paginile vizitate, datele/orele acestor vizite sunt colectate. Utilizatorii au dreptul să refuze utilizarea cookie-urilor dacă browser-ul are această opțiune. În acest caz, este posibilă restricționarea utilizării anumitor caracteristici ale site-urilor și poate fi necesară reintroducerea informațiilor de mai multe ori pentru a folosi anumite servicii.

Disclaimer
CDCDI nu oferă garanții cu privire la conținutul adecvat, calitatea, actualitatea, corectitudinea sau caracterul complet al materialelor publicate. În măsura posibilităților, erorile semnalate sunt corectate.

CDCDI, angajații săi, furnizorii de informații sau furnizorii de conținut nu vor fi răspunzători pentru inexactități, erori, omisiuni, întreruperi, date incomplete, ștergeri, defecte, eșecuri de performanță, viruși, erori de comunicare, modificarea sau utilizarea de orice conținut publicat pe site-urile sale, indiferent de cauză, sau pentru orice daune care decurg din acestea. Dacă un utilizator este nemulțumit de vreun material de pe site-urile CDCDI sau nu este de acord cu oricare dintre termenii și condițiile care le guvernează, poate întrerupere utilizării site-urilor.

CDCDI poate conține sfaturi, opinii, precum și declarații ale terților. CDCDI nu își asumă responsabilitatea pentru acestea și nu asigură exactitatea sau fiabilitatea informațiilor, sfaturilor, opiniilor, declarațiilor. Utilizarea acestora este la libera alegere a utilizatorului.

CDCDI nu împărtășește în mod necesar politicile organizațiilor sau indivizilor înscriși sau la care se face referire în cadrul materialelor expuse. CDCDI nu oferă nici o garanție și nu își asumă

CDCDI nu este responsabil pentru comportamentul utilizatorilor săi.

CDCDI face toate eforturile pentru a se asigura că materialele disponibile pe site nu conțin viruși, neputând garanta totuși absența totală a acestora. CDCDI nu este responsabil pentru pierderile sau daunele cauzate de probleme de software și coduri aferente, inclusiv viruși și viermi.

Deși CDCDI își ia toate măsurile pentru a se asigura că informațiile cu caracter personal pe care le deține nu sunt utilizate de către terți în alte scopuri decât cel pentru care au fost furnizate, CDCDI nu poate garanta utilizatorilor protecția hacking-ului. Transmitere acestora este, prin urmare, pe propriul risc.

6. Vizualizare
Site-urile sunt cel mai bine vizualizate cu Internet Explorer 9.0, Firefox 3.0, Safari 3.1, Chrome 10.0 sau versiuni mai actuale, utilizând rezoluție 1024 x 768 pixeli ecran și fereastra de browser maximizată.

7. Contact
Pentru întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să contactați:

Centru de Documentare şi Cercetare în Domeniul Integrării Imigranţilor
Str. Soldat Velicu Ştefan nr. 43, 023255, sector 2 Bucureşti, România
Tel: +40 21 527 79 79
Fax: +40 21 527 79 80
E-mail: office@cdcdi.ro
      
Search Caută în site
Toate
Parteneri
Bune practici
Forum
Arhivă

Căutare avansată
Parteneri Ştiri
Ştire Cum își fac drum spre Europa refugiații sirieni
Două state vecine României sunt în plin avânt al construcției de garduri: Ungaria vrea să oprească astfel valurile de refugiați dinspre Serbia, iar Bulgaria fortifică [...]
Citeşte mai multe